Festningen i Trondheim er en erfaren arrangør av selskap og ulike markeringer. Restauranten og de unike, verneverdige selskapslokalene i murene på Kristiansten Festning, gir garantert en minneverdig opplevelse ved alle typer arrangement. I tillegg kan vi skilte med Trondheims mest fantastiske utsikt og omgivelser. Les mer om selskap hos oss her.

Menyene nedenfor er egnet for selskap på 2 – 50 personer. For selskap over 50 personer er det bare å ta kontakt for tilpasninger. Menyene er våre forslag, hvis dere ønsker andre kombinasjoner av retter skreddersyr vi gjerne en meny til ditt selskap. Vi gjør oppmerksom på at våre menyer kan endre seg.

Vi elsker å sette drikke til maten, om det skal være øl, vin eller mineralvann og kommer gjerne med forslag til drikkepakker som passer til den valgte menyen.

Våre lokaler kan ta opp til 270 personer i samme rom. Det er en forutsetning at alle i selskapet velger samme meny.
Ved allergier eller spesielle diettbehov er det bare å varsle.

Prisene er oppgitt per person

Alle menyer tilbys også med:

Ostefat, mot et tillegg på 150,-
5-retter hvor det er inkludert ostefat og en mellomrett, mot et tillegg på 300,-

 

Selskapsmeny 1 – 525,-

Krabbesalat
m/ mango, chili, lime, gresskarkjerner og salat
Allergener: skalldyr, sitrus

Langtidsstekt svinenakke
m/ appelsin, syltet pastinakk, pastinakkpure, bakt bete, fondant potet og sjysaus
Allergener: selleri

Karamellisert hvit sjokolademousse
m/ rørte bær
Allergener: melk, gluten, egg

 

Selskapsmeny 2 – 550,-

Krabbesalat
m/ mango, chili, lime, gresskarkjerner og salat
Allergener: skalldyr, sitrus

Helstekt oksestek
m/ rotfruktsalat, bakt sjalottløk, pommes anna, tyttebær og rødvinsaus
Allergener: selleri

Karamellisert hvit sjokolademousse
m/ rørte bær
Allergener: melk, gluten, egg

 

Selskapsmeny 3 – 625,-

Røkt ørret
m/ syltede grønnsaker, mizunasalat, confit eggeplomme, puffet bygg og ramsløk
Allergener: fisk, egg, gluten

Helstekt flatbiff av Rein fra Røros
Soppstuing, syltet perleløk, tyttebær og potetmos m/ trøffel, pepperrot og viltsaus
Allergener: melk, selleri, sulfitt

Rosmarin creme brulee
Med urtekjeks
Allergener: melk, gluten, egg

 

Selskapsmeny 4 – 615,-

Kveite ceviche
Rødløk, eple og rugchips, persille og lime
Allergener: fisk, sitrus, gluten

Helstekt indrefilet
Bakt rotfruktsalat, bakt sjalottløk, pommes anna, bakt tomat og rødvinssaus
Allergener: selleri

Epleterte
Med butterdeig og créme chantilly
Allergener: sitrus, melk, gluten

Vi gjør oppmerksom på at våre menyer kan endre seg