Pinnebog 011

Julesesong

I julebordsesongen kjører vi både selskap og tilbyr julelunsj i restauranten på dagtid i helgene.

Julebord på mer enn 20 personer får eget selskapslokale med egen bar, eget personale og mulighet for egen musikk.
Vi har plass til inntil 80 stk i den største kasematten og inntil 270 stk i Haubitz-magasinet. I sistnevnte er det også plass til både scene og dansegulv. Det tilbys også guiding av området, i samarbeid med venneforeningen dersom det er ønskelig.

Legg årets julebord på Kristiansten festning og ikke bare få et av byens flotteste lokaler og utsikt, men fantastisk mat og bevertning!

Maten som serveres er i utgangspunktet satt fra en julemeny, men ta gjerne kontakt for tilpasninger fra f. eks 3-retteren

Vinterbilde
Dsc 8786

Flotte kasematter

De gamle kasemattene på Kristiansten Festning har opprinnelse fra 1700-tallet og er i dag fredet. Vi har totalt 3 kasematter til rådighet for selskap, som rommer inntil 85 stk i den største (Kongens). Les mer om våre lokaler.

Julemat og buffeter

I julesesongen serverer vi julelunsj, juletallerken, julebuffet og en rekke varme og kalde retter for selskap og i restauranten.

På lørdager og søndager fra slutten av november serverer vi julelunsj på dagtid, ypperlig til en kopp varm sjokolade i kulden!

Generelle retningslinjer

Om du vurderer eller allerede har booket selskap hos oss, ber vi deg lese gjennom våre betingelser før du starter planleggingen

Last ned PDF