Dsc 8815

Større arrangement

På Kristiansten Festning har vi flere lokaler som egner seg godt til både små, mellomstore og store arrangement. Om det så er et mindre lag kan vi tilby de minste, men koseligste kasemattene (rommene langs murene). Eller om det er et større lag så egner det gamle Haubitz-magasinet seg utmerket da dette lokalet har plass til både scene og bar.

Alle lokalene har innebygd WIFI og videofremvisning og vi tilbyr også enkle retter på dagtid til lunsj og/eller eget vertskap dersom dette er ønskelig.

Ta gjerne en titt på våre lokaler for å se mer detaljert informasjon om de enkelte lokalene

Selskapsmenyer

Menyene nedenfor er egnet for selskap fra 2 personer og oppover. Menyene er våre forslag, og hvis dere ønsker andre kombinasjoner av retter skreddersyr vi gjerne en meny til ditt selskap. Vi gjør oppmerksom på at våre menyer kan endre seg.

Vi hjelper eg gjerne med å sette drikke til maten, om det skal være øl, vin eller mineralvann og kommer vi gjerne med forslag til drikkepakker som passer til den valgte menyen.

Ved større arrangementer er det er en forutsetning at alle i selskapet velger samme meny. Dette sikrer mest mulig smidig sluttresultat.

Dsc9487

Generelle retningslinjer

Om du vurderer eller allerede har booket selskap hos oss, ber vi deg lese gjennom våre betingelser før du starter planleggingen

Last ned PDF